Δ.ΤΥΠΟΥ “ΤΑ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ”

“Lesvos Food Fest Challenge”.

Τα Λεσβιακά Προϊόντα Ταξιδεύουν στον Κόσμο

H οργανωτική επιτροπή του Lesvos Food Fest σε συνεργασία με τους συνεργαζόμενους εταίρους της διοργάνωσης, με μεγάλο προβληματισμό και κοινωνική ευθύνη όσον αφορά στην προστασία της υγείας του κοινωνικού συνόλου συναποφάσισαν κατόπιν διαβούλευσης, την αναβολή του Lesvos Food Fest όπως αυτό είχε προγραμματιστεί για το 2021.

Ελπίζοντας  το 2022 να έχουμε τη δυνατότητα να βιώσουμε την εμπειρία του Lesvos Food Fest απρόσκοπτα και με όλες μας τις αισθήσεις, αναζητήσαμε εναλλακτικές προτάσεις για να εξασφαλιστεί η συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης.

Η πρόταση που επικράτησε φέτος είναι το “Lesvos Food Fest Challenge” η οποία προσαρμόζεται πλήρως στις νέες τάσεις της COVID εποχής και έχει ως στόχο να ταξιδέψει τη Λεσβιακή γαστρονομία στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Στα πλαίσια της δράσης προ(σ)καλούμε τους παραγωγούς της Λέσβου και τους συνεργαζόμενους chef, μάγειρες και food bloggers εκτός Λέσβου σε μια δράση δικτύωσης, συνεργασίας και επικοινωνίας.

Όσοι από τους παραγωγούς επιθυμούν να «ταξιδέψουν» τα προϊόντα τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό για δοκιμασίες, μαγειρέματα και παρουσιάσεις παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με το Γραφείο του Φορέα Τουρισμού Μολύβου.

Μείνετε συντονισμένοι με το site και τα social media του Lesvos Food Fest.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *