ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Επίσκεψη Σ. Ζαχαράκη και Γ. Αμυρά

Μέλη του Δ.Συμβουλίου του Φορέα πήραν μέρος στην συνάντηση με φορείς του Τουρισμού που έγινε στο πλαίσιο της επίσκεψης της υφυπουργού Τουρισμού, Σοφίας Ζαχαράκη και του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Αμυρά στον Μόλυβο.

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου

Το Δ. Συμβούλιο του Φορέα Τουρισμού Μολύβου στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών συναντήσεων του επισκέφθηκε στις 26 Μαΐου τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Μουτζούρη Κωσταντίνο. 

Το Δ. Συμβούλιο έθεσε τις προτάσεις τους για την προβολή της Λέσβου με επίκεντρο την Ελληνική αγορά γι αυτήν την τουριστική σεζόν , καθώς και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν από τώρα για τις τουριστικές αγορές της Ευρώπης για την επόμενη χρονιά.

Παράλληλα συζητήθηκε η υποστήριξη της Περιφέρειας για τα Φεστιβάλ και της δράσεις του Φορέα για το 2021.

Ο περιφερειάρχης ανταποκρίθηκε στην συζήτηση θετικά.

Τα μέλη που παραβρέθηκαν:

Μόλβαλης Νίκος, Μαντζώρος Θεόφιλος, Βατή Γαβριέλλα, Γρηγορίου Άρης.

Συνάντηση με Γενικό Γραμματέα Αιγαίου

Το Δ. Συμβούλιο του Φορέα επισκέφθηκε στις 14 Ιουνίου τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής πολιτικής  κ. Κουτουλάκη Μανώλη όπου ακολούθησε ενημέρωση των μέλλων  του Δ. Συμβουλίου για όλη την δραστηριότητα και την λειτουργεία του Φορέα.

Συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας και υποστήριξης του έργου του Φορέα, καθώς και η συμμετοχή μέσω διαβούλευσης σε δράσεις που άπτονται της Γ. Γραμματείας Αιγαίου .

Παράλληλα συζητήθηκε η υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας για τις φετινές διοργανώσεις και φεστιβάλ του Φορέα Τουρισμού Μολύβου.

Παρόντα μέλη στην συνάντηση:

Μόλβαλης Νίκος , Κράλλη Μαρίζα, Μαντζώρος θεόφιλος, Κυριακόπουλος Γιάννης

Συνάντηση με την Κατερίνα Νοτοπούλου

Ο Πρόεδρος του Φορέα Νικόλαος Μόλβαλης και ο Αντιπρόεδρος Γρηγορίου Άρης παραβρέθηκαν στην συνάντηση που έγινε στον Μόλυβο με άλλους φορείς με την υπεύθυνη για θέματα τουρισμού του Σύριζα κυρία Κατερίνα Νοτοπούλου και την ενημέρωσαν για τα προβλήματα πάνω στον τουριστικό κλάδο του Νησιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *