ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΣΗΣ FREE PRESS 2021

ΠΡΟΣ: ΜΕΛΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΜΜΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΔΟΣΗ FREE PRESS 2021

Ολοκληρώθηκε η έκδοση του φετινού καλοκαιρινού φυλλαδίου free press 2021 του Φορέα Τουρισμού Μολύβου. To Free Press μαζί  με τις υπόλοιπες εκδόσεις του Φορέα, διανέμονται σε κάθε επισκέπτη της Λέσβου από τα μέλη του δικτύου μας, που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του LESVOS THE OTHER AEGEAN και από συγκεκριμένα σημεία τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος του νησιού. Παράλληλα ένα μέρος των εκδόσεων διατίθενται στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου και στον Δήμο Δυτικής Λέσβου για δικές τους προωθητικές ενέργειες. Οι εκδόσεις αποτελούν απαραίτητο μέσω ενημέρωσης για τους επισκέπτες της Λέσβου και παράλληλα αναδεικνύουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του προορισμού.

Το ελληνο-αγγλικό Free Press αποτελεί τον πλέον ολοκληρωμένο τουριστικό οδηγό της Λέσβου, ο οποίος παρέχει εύκολη πρόσβαση σε κάθε είδους πληροφορία για αξιοθέατα, σημεία τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, επιχειρήσεις, πληροφορίες έκτακτης ανάγκης καθώς και ενημέρωση για όλα τα πολιτιστικά ή αθλητικά δρώμενα που οργανώνει ή υποστηρίζει ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου, μέσω των QR codes, που μπορεί κανείς εύκολα να αντλήσει πληροφορίες, όπου κι αν βρίσκεται.

Η νέα έκδοση εκτός από τη διανομή τους, που γίνεται σε όλη τη Λέσβο, είναι αναρτημένη και στην ιστοσελίδα του δικτύου στο παρακάτω link:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *