ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ AIESEC

Ο Φορέας ξεκίνησε από φέτος μία νέα συνεργασία με την Διεθνή Φοιτητική Οργάνωση AIESEC,  με σκοπό την πρακτική άσκηση φοιτητών – φοιτητριών από όλο τον κόσμο. Είναι μια σύνδεση  με το πανεπιστήμιο Πειραιώς που ελπίζουμε να εξελιχθεί και μελλοντικά.

Έρχονται φοιτητές πτυχιούχοι από όλο τον κόσμο να γνωρίσουν την Λέσβο και να μας την παρουσιάσουν μέσα από την δική τους καλλιτεχνική ματιά, αποτυπώνοντας την καθημερινότητα των κατοίκων.

Η συνεργασία αφορά το διάστημα από τον Ιούνιο ως τον Σεπτέμβριο του 2021.

Στο διάστημα αυτό τα παιδιά θα ταξιδέψουν σε όλο το νησί, φιλοξενούμενοι από επαγγελματίες του τουρισμού, που προσέφεραν δωρεάν τις υπηρεσίες τους για τον σκοπό αυτό και τους ευχαριστούμε.

Το  project, με το οποίο θα δουλέψουν οι φοιτητές, αφορά την παραγωγή φωτογραφικού – βιντεοληπτικού υλικού και δράσεων προβολής μέσω social media  που θα αφορά όλες τις κάθετες (εναλλακτικές) αγορές σε όλο το νησί.

Σκοπός της δράσης είναι να συλλέξουμε υλικό για την προβολή της Λέσβου και την ανάπτυξη και ανάδειξη της αυθεντικότητας του νησιού.

Τον συντονισμό του project επιμελείται η Ομάδα Προβολής του Φορέα Τουρισμού Μολύβου και υποστηρίζεται από Φορείς και Μέλη του δικτύου σε όλο το νησί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *