ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ JET2 HOLIDAYS ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ 2022

Στο πλαίσιο της επίσκεψης υψηλόβαθμων στελεχών της Jet2 Ηolidays που διοργανώθηκε από τον τοπικό αντιπρόσωπο – Tour Operator της εταιρείας,  κ. Άρη Γρηγορίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στον Μόλυβο με τουριστικούς φορείς και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου.

O CEO της εταιρείας Steve Heapy με Contract Managers John Taylor, Andrea MacConnell, και Michalis Foutsos παρουσίασαν το πρόγραμμα της εταιρείας για το καλοκαίρι του 2022.

Αναλυτικότερα:  

1. Για το έτος 2022 θα υπάρξουν 5 πτήσεις εβδομαδιαίως για τη Λέσβο, καθιστώντας έτσι τη JET2 την εταιρεία με τις περισσότερες πτήσεις στη Λέσβο για την επόμενη χρονιά.

2. Ενδεχόμενο  επέκτασης της σαιζόν offseason με την υποστήριξη της εναλλακτικής αγοράς Birdwatching.

3. Ανάγκη συνεργασίας και προσωπικής επένδυσης των επιχειρηματιών και της τοπικής αυτοδιοίκησης 1ου και 2ου βαθμού με τη JET2 για την βελτίωση των υποδομών και υπηρεσιών που προσφέρουμε καθώς και στη διαφήμιση.

4. Την ανάγκη εφαρμογής “πράσινων” πρακτικών που αποβλέπουν στην βιώσιμη ανάπτυξη (sustainability). Τόνισε ο CEO πως είναι ευκαιρία μάλιστα η Λέσβος να γίνει γνωστή ως αειφόρος προορισμός- κάτι που αναζητάνε πλέον όλοι οι διεθνή Tour Operators σε παγκόσμιο επίπεδο.  

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Τουρισμού Μολύβου.

Ο Πρόεδρος έδωσε αναμνηστικό δώρο στα στελέχη της εταιρείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *