Δ.ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΟΛΥΒΟΥ

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου ολοκλήρωσε την Παρασκευή 25/2/2022 την ημερίδα που διοργάνωσε για τα μέλη του, στον  νέο Πολυχώρο Πολιτισμού «Δεσμός» στον Μόλυβο, με θέμα: «Η Αξία της Ασφάλισης για την Επιχειρησιακή Συνέχεια».

Το καλωσόρισμά έγινε από τον Πρόεδρο του Φορέα Τουρισμού Μολύβου Νικόλαο Μόλβαλη, ο οποίος ανέλυσε στα μέλη του,  την μέχρι τώρα πορεία του οργανισμού, το σχέδιο δράσεων καθώς επίσης και τα προνόμια του να είσαι μέλος του δικτύου Lesvos The Other Aegean.

Στην συνέχεια οι προσκεκλημένοι εισηγητές  Αίσωπος Σεραφείμ, Αναγνωστάκη Τζένη και Παύλος Παπουτσάνης  εκπρόσωποι της Υδρογείου Ασφαλιστικής ανέλυσαν τις νέες σύγχρονες ασφαλιστικές προτάσεις για την ακίνητη περιουσία, ενημερώθηκαν τα παρόντα μέλη, για όλες τις ασφαλιστικές λύσεις που μπορούν να προστατεύσουν την επιχείρησή τους και να συμβάλλουν στην συνέχειά της σε περιπτώσεις που αυτή τεθεί σε κινδύνους, όπως ζημιές περιουσίας, πυρκαγιά, καιρικά φαινόμενα, κλοπή κλπ, αλλά και απαιτήσεις πελατών από αστική ευθύνη με ασφάλιστρα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις συνθήκες της εποχής που διανύουμε. Στο τέλος της ημερίδας έγινε συζήτηση μεταξύ των ενδιαφερομένων με ερωτήσεις πάνω στα θέματα που τους αφορούσαν.

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου μετά την επιτυχημένη συνεργασία που έχει από το 2018 με το ομαδικό ασφαλιστήριο που αφορά την ασφάλιση ζωής, και βοηθείας των μελών του, επισφράγισε άλλη μία συνεργασία που αφορά την ασφάλιση της ακίνητης περιουσίας ατομικής και επαγγελματικής με ειδικά ασφάλιστρα για τα μέλη, δίνοντας στα μέλη του να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα ειδικά προνόμια.

Τις επόμενες ημέρες τα μέλη θα ενημερωθούν για την διαδικασία για την σύναψη συμβολαίων ασφάλισης ακίνητης περιουσίας κάνοντας χρήση τα προνόμια της συνεργασίας του Φορέα με την Υδρόγειο Ασφαλιστική.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΟΛΥΒΟΥ   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *