ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΟΛΥΒΟΥ

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΟΛΥΒΟΥ

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί για την εκπαίδευση και την ενημέρωση των μελών του και της ευρύτερης κοινότητας, διοργανώνει ημερίδα με θέμα« Η Αξία της Ασφάλισης για την Επιχειρησιακή Συνέχεια».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 στις 18:00 στον νέο Πολυχώρο Πολιτισμού «Δεσμός» του Φορέα Τουρισμού στο λιμάνι Μολύβου.

Στην ημερίδα θα αναλυθούν νέες σύγχρονες ασφαλιστικές προτάσεις για την ακίνητη περιουσία του δικτύου του Φορέα Τουρισμού Μολύβου και θα ενημερωθούν τα μέλη, για όλες τις ασφαλιστικές λύσεις που μπορούν να προστατεύσουν την επιχείρησή τους και να συμβάλλουν στην συνέχειά της, σε περιπτώσεις που αυτή τεθεί σε κινδύνους, όπως ζημιές περιουσίας, πυρκαγιά, καιρικά φαινόμενα, κλοπή κλπ. Αλλά και απαιτήσεις πελατών από αστική ευθύνη με ασφάλιστρα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις συνθήκες της εποχής που διανύουμε. Επιπλέον θα δοθεί η δυνατότητα ασφάλισης των κατοικιών των μελών.

Εισηγητές της Ημερίδας θα είναι:

Ο Αίσωπος Σεραφείμ. Διευθυντής Ανάληψης Κινδύνων της Υδρογείου Ασφαλιστικής.

Η Αναγνωστάκη Τζένη. Εμπορική Διευθύντρια της Υδρογείου Ασφαλιστικής.

Ο Παύλος Παπουτσάνης. Senior Partner του Ydrogios Club Διακεκριμένων Συνεργατών της Υδρογείου Ασφαλιστικής.

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου συνεχίζει να προσφέρει άλλο ένα προνόμιο στα μέλη του που αφορά την ασφάλεια της ακίνητης περιουσίας τους είτε προσωπική είτε επαγγελματική, με πολύ ευνοϊκούς όρους. Αυτό έρχεται να προστεθεί στην ήδη επιτυχημένη λειτουργία του ομαδικού συμβολαίου ζωής, υγείας και βοηθείας που έχει συνάψει και προσφέρει στα μέλη του εδώ και τέσσερα χρόνια.

Στην ημερίδα μπορούν να παραβρεθούν όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *