Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ο Φορέας Τουρισμού Μήθυμνας καλεί κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο που πληρεί τις απαιτήσεις της παρούσας πρόσκλησης να καταθέσει εκδήλωση ενδιαφέροντος για το έργο «ΑΡΙΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΜΟΛΥΒΟΥ» στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Νήσου Λέσβου για τις δράσεις δημόσιου χαρακτήρα (19.2.4.4).

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος αφορά τις παρακάτω εργασίες σε ομάδες και θα πρέπει να έχει κατατεθεί στα γραφεία του Φορέα μέχρι τις 05/05/2022 .Η προσφορά του κάθε ενδιαφερόμενου πρέπει να αφορά σε ομάδα εργασιών και το σύνολο των εργασιών της ομάδας :

ΟΜΑΔΑ Α: ΤΕΧΝΙΚΗ – ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ «ΑΡΙΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΜΟΛΥΒΟΥ»

  1. Παραγωγή/τεχνική υποστήριξη συναυλίας μαθητών της Ακαδημίας Κιθάρας και Διαγωνισμού Κιθάρας για το 2022. (Ηχητική κάλυψη – Φωτιστική κάλυψη – Εξέδρα – Back line) στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Δεσμός».
  2. Μουσικοθεατρική εκδήλωση για παιδιά 7 – 12 ετών για το 2022. Η τιμή περιλαμβάνει τεχνική, ηχητική & φωτιστική κάλυψη στο Συνεδριακό Κέντρο Μολύβου.
  3. Τεχνική κάλυψη για την Ημερίδα «Λυρικές συναντήσεις: Η λυρική ποίηση από τον Αρίωνα μέχρι τις μέρες μας» στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Δεσμός».

ΟΜΑΔΑ Β: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ

Υπηρεσίες Διερμηνείας και Μετάφρασης για την Ημερίδα «Λυρικές συναντήσεις: Η λυρική ποίηση από τον Αρίωνα μέχρι τις μέρες μας» στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Δεσμός».

ΟΜΑΔΑ Γ: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΔΙΑΜΟΝΗ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΕ

«ΑΡΙΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΜΟΛΥΒΟΥ»

  1. Μεταφορά ξένου μουσικού για το φεστιβάλ στον Μόλυβο (αεροπορικά εισιτήρια από Λονδίνο προς Μυτιλήνη και από Μυτιλήνη προς Λονδίνο).
  2. Μεταφορά 1 ομιλητή στον Μόλυβο για την ημερίδα «Λυρικές συναντήσεις: Η λυρική ποίηση από τον Αρίωνα μέχρι τις μέρες μας» (αεροπορικά εισιτήρια από Ντίσελντορφ προς Μυτιλήνη και Μυτιλήνη προς Ντίσελντορφ).
  3. Μεταφορά 4 μουσικών και ομιλητών στον Μόλυβο για την ημερίδα «Λυρικές συναντήσεις: Η λυρική ποίηση από τον Αρίωνα μέχρι τις μέρες μας» (αεροπορικά εισιτήρια από Μαδρίτη και Αθήνα προς Μυτιλήνη και Μυτιλήνη προς Μαδρίτη και Αθήνα)
  4. Διαμονή και διατροφή για τους μουσικούς /συμμετέχοντες στο φεστιβάλ και στην ημερίδα για την εκδήλωση του 2022 (σύνολο 21 διανυκτερεύσεις και 21 γεύματα)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *