ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ LESVOS TRAIL

 Lesvos Trail διεθνείς αγώνες δρόμου βουνού

Οι διεθνείς αγώνες δρόμου βουνού Lesvos Trail, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 στην Πέτρα της Λέσβου. Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός και μία συλλογική προσπάθεια φορέων του νησιού για την ανάδειξη του αθλητισμού στην μοναδική Λέσβο!!!                                                                                                                                         

Την Κυριακή 22 Μαΐου ξεκινάμε δυναμικά με τον μεγάλο αγώνα Lesvos Trail 17 χλμ Ένας αγώνας θεσμός που μέσα από πεζοπορικά μονοπάτια διασχίζει την κοιλάδα της Λιγώνας, και τις βουνοκορφές του  Λεπέτυμνου , διασχίζοντας οροπέδια, Λίμνες, γκιόλια και πέτρινα αλώνια ολοκληρώνοντας τον τερματισμό στην πλατεία Ηρώων της Πέτρας.

Παράλληλα με τον αγώνα την ίδια ημέρα, από το ίδιο σημείο εκκίνησης, θα πραγματοποιηθούν το Petra Run 10 χλμ, το Petra Kids και το Petra Junior Trail για τους μικρούς μας φίλους.

Οι εγγραφές συνεχίζονται!!Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες και για τις εγγραφές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα των αγώνων www.lesvostrail.eu

Το 5ο Lesvos Trail διοργανώνεται από το Φορέα Τουρισμού Μολύβου και έχει την αιγίδα της Γ. Γραμματείας Αιγαίου και Νησιώτικης Πολιτικής, του ΝΠΔΔ Πολιτισμού Τουρισμού και  Αθλητισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου, ενώ πλαισιώνεται και στηρίζεται δυναμικά από διάφορους φορείς και χορηγούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *