8o ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΜΟΛΥΒΟΥ

Τα MAFIOΖΕΛΙΑ

 Νικήτρια Ομάδα στο  8Ο Κυνήγι Θησαυρού Μολύβου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 τo 8ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Μολύβου, ένα παιχνίδι θεσμός που διοργανώνει ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου, αφού αρκετές ομαδες πήραν μέρος στην διοργάνωση όχι μόνο από τον Μόλυβο αλλά και από την Καλλονή τον Βαφειό και τον Μανταμάδο.

Φέτος το παιχνίδι είχε θέμα τέχνες και τεχνολογία και ποσο καλό η κακό κάνει η συνεχής ενασχόληση των ανθρώπων με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!!!!

Ότι θησαυρός είναι οι στιγμές που μοιραζόμαστε με τους γύρω μας και όχι με τα κινητά μας.

Οι παίκτες πέρασαν όμορφες στιγμές ανταποκρινόμενοι στις δοκιμασίες  της οργανωτικής επιτροπής που ήταν πολλές και ευφάνταστες.   

Η νικήτρια ομάδα του προηγούμενου παιχνιδιού  οι ERROR 404 name not found ανέλαβε με την βοήθεια και την υποστήριξη της ομάδας κρυμμένου θησαυρού του Φορέα Τουρισμού Μολύβου την διοργάνωση του παιχνιδιού, και με πολύ δουλειά που ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι, δημιούργησε δοκιμασίες αλλά και γρίφους έξυπνους που όλες οι ομάδες έλυναν με ενθουσιασμό και πάνω από όλα με καλή διάθεση.

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκαν τα mafioζελια  η οποία βρήκε πρώτη τον κρυμμένο θησαυρό και η οποία θα αναλάβει ως οργανωτική,  την διοργάνωση του επόμενου παιχνιδιού.

Όλες οι ομάδες πήρανε αναμνηστικά από τον Φορέα και έγιναν οι απονομές των νικητών.

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο πολιτισμού ΔΕΣΜΟΣ έγινε το πάρτυ των ομάδων με αμφιέσεις με θέμα 3 λαλούν και 2 χρορεύουν και η ψηφοφορία για το καλύτερο βίντεο σποτ της διοργάνωσης.

Νικήτρια ομάδα του διαγωνισμού για το καλύτερο βίντεο σποτ ήταν τα XL-ληγμένα.

Τις επόμενες ημέρες οι αρχηγοί των ομάδων θα συναντηθούν στα γραφεία του Φορέα για να γίνει ο απολογισμός της διοργάνωσης, να καταγραφούν οι εμπειρίες και παρατηρήσεις για την καλύτερη διεξαγωγή του επόμενου παιχνιδιού για το 2024.

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου ευχαριστεί:

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής: Κουτσό Κώστα, Βατή Ελευθέριο, Ισκή Αχιλλέα, Βατή Ραλλού, Πάντα Βασίλη, Βατή Θελξιόπη, Βουρσούκη Αρετή, Βουρσούκη Στρατή , Βατή Δημήτρη, Ψαραδέλλη Βάσω, Προκοπίου  Όλγα, Προκοπίου Πελαγία,  Μανταίου Εύη, που όλοι μαζί με τόσο κόπο έφτιαξαν τη φετινή ιστορία του κυνηγιού, δημιούργησαν τους γρίφους και συντέλεσαν στο να διεκπεραιωθεί το παιχνίδι για 8η χρονιά, κάτω από ένα τόσο εύθυμο κλίμα.

Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου που η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα του, και όλους τους χορηγούς που για άλλη μια φορά στάθηκαν αρωγοί στη διατήρηση αυτού του θεσμού.

Τους παίχτες που έπαιξαν και φέτος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Ο Πρόεδρος του Φορέα Τουρισμού Μολύβου κ. Μόλβαλης Νίκος  στις δηλώσεις του μετά το πέρας του παιχνιδιού ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν για να στεφθεί με επιτυχία η  διοργάνωση η οποία δίνει ζωή στον τόπο μας, τόνισε την ιδιαιτερότητα αυτού του θεσμού για την τοπική κοινωνία και προέτρεψε τα μέλη των ομάδων να συνεχίσουν να βλέπουν τον θεσμό με την αγάπη που του αξίζει, τον σεβασμό στην συμμετοχή, στην συνεργασία, την προσφορά γνώσης στους νέους για την ιστορία του τόπου, αλλά και την συμβολή αυτής της διοργάνωσης στην προβολή της περιοχής.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και από τις δύο ημέρες της διοργάνωσης

μπορείτε να δείτε στο παρακάτω link: https://www.facebook.com/molyvostreasurehunt/

Σας ευχαριστούμε όλους.

Καλή επιτυχία στο επόμενο κυνήγι !      

Από το γραφείο τύπου του Φορέα Τουρισμού Μολύβου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *