Ο πεζόδρομος της Κομνηνάκη έγινε μια αγκαλιά και υποδέχτηκε το 5ο Lesvos Food Fest.

Ο πεζόδρομος της Κομνηνάκη έγινε μια αγκαλιά και υποδέχτηκε το 5ο Lesvos Food Fest.

O πεζόδρομος της Κομνηνάκη φιλοξένησε τις δράσεις της 5ης μέρας του Lesvos Food Fest και πλημμύρισε με χρώματα, αρώματα, ντόπιους και επισκέπτες. Οικοδεσπότης για 3η χρονιά το βιβλιοπωλείο Book and Art που οργάνωσε την δράση σε συνεργασία με τις γειτονικές επιχειρήσεις, Λέσβιους παραγωγούς και τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου, κεντρικό διοργανωτή του Lesvos Food Fest που πραγματοποιείται από 16 έως 23 Ιουλίου σε 10 περιοχές της Λέσβου.

Η γαστρονομική μας βόλτα ξεκίνησε με 2 πρωινές δράσεις. Οι μικροί μας φίλοι αναζήτησαν τον γαστρονομικό θησαυρό της Λέσβου, ενώ παράλληλα οι ενήλικες συμμετείχαν σε έναν γαστρονομικό περίπατο που οργάνωσε η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. “Παρέα στη Λέσβο”, με στάσεις γαστρονομικού και αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος.

Το βραδάκι η Κομνηνάκη έβαλε τα καλά της και υποδέχτηκε πλήθος κόσμου σε ένα γαστρονομικό πάρτι με βιβλιοπαρουσιάσεις από τον σεφ Βαγγέλη Δρίσκα, live cooking, δοκιμασίες, cocktails και παραδοσιακή μουσική.

Παρόντες οι καλεσμένοι του Lesvos Food Fest Γιάννα Μπαλαφούτη, Γεωργία Κουτσούκου, Νίκος Μαστροπαύλος και ο Κωστής Κωστάκης.

Το παρών έδωσε για την κάλυψη της δράσης το AIOLOS TV, χορηγός της διοργάνωσης, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και χορηγών.

Ευχαριστούμε θερμά τους Οινοφόρος, paperland, χαντοιστορίες, Μουσικό καφενείο, ζαχαροπλάστης, mezzo, Alley Dog, Cubano, sponda, o Φούρνος της Βασιλικής, Artistic Creations, Μπόμπιρας, Εκδόσεις Πατάκη, Catwalk, the Beauty House, Γερμανός, Στάλα, Μουσικό Μέγαρο Πρασίνου, Vintage Cuts, 2η & 3η Κοινότητα Ανιχνευτών Μυτιλήνης, Μεζεδοπωλείον Σοφός, fagi.gr, Ποτοποιία Σπεντζας, Ποτοποιία Σαμαρά, ΚΟΙΝ. Σ. ΕΠ. Μοδούσα, ΕΒΕΛΥΝ SPICES, όμιλος Elaitis, Bio Aronia Lesvos, Τυροκομείο Αργέννου.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς, υποστηρικτές που συνέβαλαν δυναμικά σε αυτό το ταξίδι και πάνω απ όλα τους εθελοντές μας για την αμέριστη βοήθεια. Η δράση της Κομνηνάκη απέδειξε για ακόμα μια χρονιά ότι οι συνεργασίες γράφουν ιστορία!

Σήμερα Παρασκευή 21/7 τη σκυτάλη παίρνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στύψης και ο Μορφωτικός Σύλλογος Πολιχνίτου, που οργάνωσαν για εμάς «Μαγειριές στο καΐκι» και «Καλέσματα Γιορτής».

Καλή Συνέχεια και Καλή Επιτυχία!

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ και τις δράσεις που ακολουθούν θα το βρείτε στο site του LesvosFoodFesthttp://lesvosfoodfest.com/program/

Το Lesvos Food Fest διοργανώνεται από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Επίσης, τελεί υπό την αιγίδα και ευγενική υποστήριξη του ΕΟΤ, της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, του ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου, της ΓΣΕΒΕΕ, του Επιμελητήριο Λέσβου, της ΠΟΕΣΕ, του Συνδέσμου Ποτοποιών Αποσταγματοποιών Λέσβου και πλαισιώνεται και στηρίζεται δυναμικά από διάφορους φορείς και χορηγούς.

Αργυρός Χορηγός: Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου
Ειδικός Χορηγός: Άνοδος Εκπαιδευτική – Συμβουλευτική

Σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡT Αιγαίου, ΕΡΤ3 & Aeolos TV Δείτε λιγότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *