“2o ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ”

“2o ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ”

ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΟΛΥΒΟΥ

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου στο πλαίσιο της συνέργειας ως αξίας ενδυνάμωσης του τουριστικού προϊόντος και αντιλαμβανόμενος τις ανάγκες που δημιουργούνται από τις εξελίξεις πάνω στον τουριστικό και επισιτιστικό τομέα, έχει την χαρά να ανακοινώσει την πραγματοποίηση του 2ου Σχολείου Τουρισμού & Γαστρονομίας.

Σχολείο Γαστρονομίας 17-19 Νοεμβρίου 2023

Γίνεται σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ και αφορά την εκπαίδευση 20 ωρών σε θέματα όπως: Ανάλυση και επεξήγηση υποχρεώσεων που προκύπτουν από το νέο Υγειονομικό κανονισμό Ν.47829/2017 για τις επιχειρήσεις Υ.Ε, αλλαγές που προκύπτουν από την εμπλοκή του Δίκαιου του Καταναλωτή στην καθημερινή λειτουργία των ΚΥΕ, οι ρυθμίσεις του νέου εργασιακού νόμου 5053/26.9.2023, ψηφιακή οργάνωση του χρόνου εργασίας – Ψηφιακή κάρτα εργασίας, ακόμη, ο ρόλος του Υγειονομικού υπεύθυνου-ο ρόλος των χειριστών τροφίμων, αλλαγές και υποχρεώσεις από την εφαρμογή του HACCP στην καθημερινή λειτουργία των ΚΥΕ, ο ρόλος των διαγραμμάτων ροής -εκθέσεων παραγωγικής διαδικασίας και ο ρόλος των αρχείων του HACCΡ κ.α.

Σχολείο Τουρισμού 24-26 Νοεμβρίου 2023

Γίνεται σε συνεργασία με το ACT – American College of Thessaloniki, το τμήμα πτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών του Κολλεγίου Ανατόλια. Το πρόγραμμα, διάρκειας 20 ωρών, θα αφορά την ανάπτυξη τεχνικών διαπραγμάτευσης & πειθούς, καθώς και την ανάπτυξη αποτελεσματικών δεξιοτήτων επικοινωνίας. Στόχος του προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να μάθουν στην πράξη πώς μπορούν να αξιοποιήσουν όλα τα σύγχρονα εργαλεία εξυπηρέτησης πελατών, αντιμετώπισης δύσκολων καταστάσεων και παραπόνων, αλλά και πώς να δημιουργήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης με πελάτες & συναδέλφους.

Και τα δύο Σχολεία θα γίνουν στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Δεσμός», στο Μόλυβο και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης για τους συμμετέχοντες που θα το παρακολουθήσουν όλες τις ώρες. Αναλυτικά το πρόγραμμα με τις ενότητες και βιογραφικά ομιλητών στο link: https://desmos.eu/events/

Το Σχολείο Τουρισμού και Γαστρονομίας, είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες και διοργανώνεται από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος CLLD LEADER.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο παρακάτω link: https://bit.ly/3Q9V8aI

Η συστηματική επιμόρφωση των στελεχών της τουριστικής βιομηχανίας εργοδοτών, εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων αποτελεί προϋπόθεση για την παροχή υψηλού επιπέδου τουριστικών υπηρεσιών που επιθυμούμε για τον τόπο μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *