Το Παραμύθι του Αρίωνα

Το Παραμύθι του Αρίωνα

Ένα βιβλίο για τον ΑΡΙΩΝΑ τον κιθαρωδό, που καταγόταν από την αρχαία Μήθυμνα, ταξιδεύει πλέον παντού και είναι στην διάθεση μικρών και μεγάλων παιδιών!!!

Με βάση το κείμενο του Ηροδότου για τον Αρίωνα, η συγγραφέας Αγγελική Δαρλάση, αποδίδει σε έμμετρο κείμενο την ιστορία, τις εμπειρίες από την ζωή και το μακρινό ταξίδι του Αρίωνα του κιθαρωδού, και η Φωτεινή Στεφανίδη εικονογραφεί με μοναδικό τρόπο το παραμύθι!

Ενσωματωμένο στο παραμύθι υπάρχει QR code, που οδηγεί στην σελίδα του παραμυθιού με μουσική και αφήγηση από την ηθοποιό Βερόνικα Δαβάκη.

Ο Τάσος Ρωσόπουλος επιμελείται, ενορχηστρώνει, συνθέτει τη μουσική για πενταμελές μουσικό σύνολο, με ήχους κιθάρας από την Κορίνα Βουγιούκα, ήχους από κανονάκι με τον Στέφανο Δορμπαράκη, ήχους παραδοσιακών κρουστών από τον Μανούσο Κλαπάκη, ήχους Άρπας από τον Θοδωρή Ματούλα και ήχους φλογέρας και παραδοσιακών πνευστών από τον Νίκο Παραουλάκη.

Το παραμύθι θα είναι διαθέσιμο από τα γραφεία του Φορέα Τουρισμού Μολύβου και το Κέντρο Ενημέρωσης Επισκεπτών και το επόμενο διάστημα στα βιβλιοπωλεία.

Έκδοση Κεντρική διάθεση Φορέας Τουρισμού Μήθυμνας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2253071990.

Έκδοση Φορέας Τουρισμού Μολύβου. Δείτε λιγότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *